Kia Motors Corporation е основана во 1944 и е најстариот производител на моторни возила во Кореа. Повеќе од шест декади, Kia Motors се посвети на производството на квалитетни возила преку постојана потрага по иновации. Денеска производната линија на Kia продуктите направи автомобили со одлични возни катактеристики, значително го зголеми квалитетот и истрајноста како и дизајни-што не не оставаат рамнодушни. Се повеќе потрошувачи ги забележуваат чекорите што Kia ги превзема изминативе години, па компанијата е глобално препознатлива како една од неколкуте звезди што сјаат во Глобалната авто индустрија.

Контакт

Адреса

Перо Наков 25 ,
1000 Скопје, С. Македонија

Телефон

+389 2 2570 281

Е - пошта
Веб страна