Големопродажба
Малопродажба
Инвестиции

Седишта на ``FILA grupa``

FILA nord

FILA nord – со седиште во Нови Сад е дел кој е за ……Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut

Седиште на FILA mn

FILA mn- со седиште во Црна Гора е дел кој… Duis varius blandit mi vel rutrum. In in tortor nulla. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

FILA grupa - Skopje

Седиштето на групацијата се наоѓа во Скопје ја …..Donec at porta augue. Quisque maximus varius neque, id semper neque dapibus sit amet.

Претставување на нова членка

На листата на FILA grupa се додава и нова членка Шоп ТВ на Сити телевизија – Скопје .

Малопродажба

Членката на групацијата Електрометал која е малопродажна бранша на групацијата на Филагрупа има развојна ставка со отварање на повеќе нови  продажни места

Милан Јаншек
Само да му дадете задача на тимот да биде креативен нема да ве натера да бидете иновативни. Тоа е корпоративна клима која им дава простор на луѓето да експериментираат и да преземаат ризици. Само тогаш можете вистински да го одржите.
23 Февруари 2021

    Телефон

    +389 2 2580-800

    E -пошта

    info@filagrupa.com.mk