Имате прашање ?

Ве молиме известете не ако имате прашање или сакате да оставите коментар.

Адреса:

Перо Наков 25 ,
1000 Скопје, С. Македонија

Повикајте не:

+389 2 2580-800

Е-пошта:

info@filagrupa.mk

Понеделник - Петок:

07:30 – 3:30 pm